Tarinamme

1974

Yrityksemme tarina alkoi jo vuonna 1974. Kun Lieksan teollisuuskylää perustettiin, Teuvo Lehikoinen oli mukana maanrakennustöissä. Kokemusta oli myös monesta muusta yrittäjätoiminnasta, kunnes hän päätti perustaa vuonna 1975 oman toiminimen.

1975

Jätehuolto Teuvo Lehikoinen Ky oli aluksi Teuvon yhden miehen yritys. Vähitellen henkilömäärä ja kalusto kasvoi ja jätehuolto laajentui myös paperin- ja pahvinkeräykseen.

Sittemmin palvelutarjontamme on laajentunut kattamaan pyöräkuormaajatyöt, kaivinkonetyöt, vaihtolavapalvelut, likakaivojen tyhjennykset, arkistonhävitykset, jäteastiamyynnin ja polttojätteiden ja biojätteiden keruun. Rahtikuljetukset ja erikoiskuljetukset siirtyivät vuonna 1999 perustetun Teuvo Lehikoinen Oy:n palveluihin.

1999

Jatkuva kehittäminen on oleellinen osa yrityksemme toimintaa. Laakereille ei voi jäädä lepäämään, vaan ala kehittyy jatkuvasti ja me sen mukana. Olemme kouluttaneet itseämme ja työntekijöitämme sekä kehittäneet vuosien saatossa laitteita itse alusta lähtien.  Rekrytoinnissa painotamme moniosaajuutta. Meille on tärkeää, että työntekijöillämme on halua ja taitoa erilaisiin työtehtäviin. Vaikka työskentelemme raskaan kaluston kanssa, alamme on pohjimmiltaan palveluala. Osoituksena ansaitusta luottamuksesta useat rakennusliikkeet Pohjois-Karjalan alueella suosittelevat meitä rakennustyömaiden kokonaisvaltaisena jätehuolto- ja kuljetuspalveluna.

2018

Loppuvuodesta 2018 yrityksessämme toteutettiin sukupolvenvaihdos ja yrityksen rattiin siirtyivät Teuvon pojat, Timo ja Kimmo Lehikoinen. Samalla yrityksemme nimi muuttui TKL Kuljetukseksi. Yrityksellämme on edelleen sama arvomaailma kuin alussa: meille tärkeää on monipuolinen osaaminen ja luotettava asiakaspalvelu.